Διαμαντίδης: «Μια φορά θα γίνει το κακό»

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2011 16:41
A- A A+

Το δικό τους μήνυμα κατά της βίας θέλησαν να στείλουν οι αρχηγοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο μπάσκετ Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς.

«Από παλαιότερα παραδείγματα φαίνεται πως δεν μπορούμε να διοργανώσουμε σωστά έναν τελικό. Αν δεν γίνει ο τελικός θα είναι κακό για το άθλημα. Φυσικά και δεν ευχαριστιόμαστε με αυτά που γίνονται», σημείωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης (φωτογραφία αρχείου).

Και οι δυο τους εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι από την αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή τελικού του Κυπέλλου, αλλά αναγνώρισαν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

«Από παλαιότερα παραδείγματα φαίνεται πως δεν μπορούμε να διοργανώσουμε σωστά έναν τελικό. Αν δεν γίνει ο τελικός θα είναι κακό για το άθλημα. Φυσικά και δεν ευχαριστιόμαστε με αυτά που γίνονται», σημείωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, προσθέτοντας:

«Μια φορά θα γίνει το κακό και μπορεί θύμα να είναι κάποιος παίκτης. Ούτε και ο κόσμος το ευχαριστιέται έτσι. Συμφωνώ να υπάρχει εκτόνωση του κόσμου, αλλά με συνθήματα και φωνές, όχι με ακρότητες».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Παπαλουκάς τόνισε: «Στο Final-4 στο Βερολίνο οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και δεν έγινε τίποτα. Δυστυχώς υπάρχει ανοχή. Στην Ισπανία γίνεται Final 8, αλλά αν γινόταν κάτι αντίστοιχο για παράδειγμα στη Λάρισα, δεν θα υπήρχε μετά η Λάρισα με τόσους πολλούς οπαδούς διαφορετικών ομάδων».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις