Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 20:05
UPD:21:05

A- A A+

Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Ατρόμητος στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επικράτησε με το εύθραυστο 2-1 στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πέτυχε από ένα γκολ στο κάθε ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0, όμως λίγο πριν το τέλος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και μείωσαν και έτσι όλα πλέον θα κριθούν στον επαναληπτικό του Βόλου.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό σε ρυθμό και από τα πρώτα λεπτά και οι δυο ομάδες έδειξαν τις διαθέσεις τους, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο και μπόρεσαν να προηγηθούν νωρίς με τον Σαγκανόφσκι. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Καμαρά με όμορφη κίνηση και πάσα έδωσε για τον Πολωνό συμπαίκτη του και εκείνος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Το γκολ άνοιξε ακόμα περισσότερο το ματς και η μπάλα για ένα διάστημα πήγαινε κυριολεκτικά πάνω-κάτω, με τον Ατρόμητο να συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να τα πατήματά του. Έτσι κύλισε όλο το πρώτο μέρος και στις καθυστερήσεις αυτού οι Περιστεριώτες έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν μετά από γύρισμα του Νάστου ο Σφακιανάκης έκανε το σουτ, που σταμάτησε στο δοκάρι.

Πιο δυνατά έδειξαν να μπαίνουν οι ερυθρόλευκοι στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και στο 50' είδαν τον Μάρτιν με κεφαλιά να έχει και αυτός δοκάρι. Γρήγορα, όμως, ο Ατρόμητος βρήκε ξανά τον ρυθμό του και στο 62' πήρε κεφάλι δυο γκολ με τον Νεμπεγλέρα. Ο Έλληνας άσος βρέθηκε στην κατάλληλη θέση για να πάρει τη μπάλα από τον Καμαρά και να τη στείλει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Γιακούποβιτς.

Μετά και το 2-0 ο Ολυμπιακός έδειχνε σε μεγάλο βαθμό αποσυντονισμένος και στο 71' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0. Εννιά λεπτά, όμως, ο Σανκαρέ με καρφωτή κεφαλιά μείωσε για την ομάδα του και την έβαλε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (89' Μελισσάς), Αναστασάκος (87' Μπρίτο)

Oλυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεζι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Αλβαρες, Ρόκας, Μπρέσκα (46' Νέμεθ), Καπετάνος (72' Ακόστα), Ουμπίδες, Μαρτίν (83' Σολάκης)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις