Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2002 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με πιθανότητα σποραδικών βροχών, κυρίως στα βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στα νότια πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα από 20 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή