Η ατζέντα της ημέρας

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011 08:34
UPD:11:21
A- A A+

* Διεθνής Ημέρα Γυναικών η σημερινή.

* Σήμερα στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση αντιπροσώπων των κρατών μελών της Ευρωζώνης - σε υπηρεσιακό επίπεδο - σε μια προσπάθεια να βρεθούν σημεία συμφωνίας για το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, ενόψει της άτυπης συνόδου της 11ης Μαρτίου, μετά και την πρόταση Βαν Ρομπέϊ και Ζοζέ Μπαρόζο.

* Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας προχωρά το ελληνικό δημόσιο, σήμερα, με στόχο την άντληση ενός δισ., 250 εκ. ευρώ. Εντός του Μαρτίου η Ελλάδα θα λάβει την τέταρτη δόση του δανείου από το μηχανισμό στήριξης, ύψους 15 δισ. ευρώ.

* Με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων συναντάται σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υπό το πρίσμα της υποβάθμισης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τη Moody's κατά τρεις βαθμίδες. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν πριν από την αναχώρηση του κ. Παπανδρέου για το Παρίσι και τις Βρυξέλλες, όπου θα διεξαχθεί η έκτακτη σύνοδος κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

* Στις 8 π.μ. επίσκεψη στο εργοστάσιο της DOMUS (Θηβών 208, Α.Ι. Ρέντης) θα πραγματοποιήσει η Αλέκα Παπαρήγα και θα μιλήσει σε εργαζόμενες γυναίκες.

* Στις 10 π.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά.

* Στις 12 το μεσημέρι επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρας Μπακογιάννη, στο κατάστημα κράτησης γυναικών στον Ελαιώνα Θυβών. Η κ. Μπακογιάννη θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κρατούμενες γυναίκες για τις συνθήκες διαβίωσής τους, καθώς και να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

* Στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, συνέντευξη Τύπου της ηγεσίας του υπουργείου για τα ακαδημαϊκά συγγράμματα και την ηλεκτρονική υπηρεσία «Εύδοξος».

* Στις 2:15 μ.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με την γενική γραμματέ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

* Στις 3:30 μ.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με το αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

* Στις 5 παρά τέταρτο το απόγευμα συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

* Στις 6 μ.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

* Στις 7 μ.μ. συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή