Προβλήματα από την κακοκαιρία

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 08:25
UPD:08:29

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία.

A- A A+

Προβλήματα στο οδικό δίκτυο και στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει η κακοκαιρία. Προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζουν τα νησιά των Σποράδων που τροφοδοτούνται εκ περιτροπής με ρεύμα, μετά από σφάλμα που παρουσιάστηκε σε εναέρια γραμμή υψηλής τάσης της ΔΕΗ, από πτώση πυλώνα, εξ αιτίας της κακοκαιρίας, περιοχή του Πηλίου.

Μιλώντας ο γενικός διευθυντής Διανομής της ΔΕΗ, Νίκος Αραβαντινός, επεσήμανε, ότι, η βλάβη στη Σκιάθο, τη Σκόπελο και στην Αλόννησο θα αποκατασταθεί πλήρως μέχρι την Παρασκευή. Σύμφωνα με τον κ. Αραβαντινό, το πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προκλήθηκε, από το ίδιο συμβάν, στην περιοχή του νότιου Πηλίου, έχει αποκατασταθεί.

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση υπάρχουν όμως και στην Αττική και συγκεκριμένα στη γραμμή Πεντέλη-Βριλήσσια, αλλά και στη Τζια.

Με δυσκολία κινούνται τα οχήματα στη Καπανδριτίου-Καλάμου και στον δρόμο από την Καισαριανή προς Υμηττό. Κλειστή είναι η Λεωφόρος Φυλής από τη Μονή Κλειστών προς τα Δερβενοχώρια.

Κλειστή είναι η Λεωφόρος Πάρνηθας προς το τελεφερίκ, η Λεωφόρος Διονύσου από το 414ο Στρατιωτικό Νοσοκομείο προς Νέα Μάκρη, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων από το 4ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ελευσίνας-Θήβας.

Παγετός επικρατεί από νωρίς το πρωΐ σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων περιφερειακά της συμπρωτεύουσας.

Κλειστά είναι τα σχολεία στον Αγιο Στέφανο, την Ανοιξη, τον Διόνυσο, τη Δροσιά, τη Σταμάτα, το Κρυονέρι, τη Ροδόπολη, την Κηφισιά, την Εκάλη, την Ερυθραία, τη Νέα Πεντέλη, τα Μελίσσια, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια, το Μαρούσι, την Πεύκη, τους Θρακομακεδόνες, τον Διόνυσο, τη Φυλή και τον Ωρωπό.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων από τον Αγιο Αθανάσιο προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκτσαλαν, ωστόσο κλειστή είναι η οδός για το χιονοδρομικό από την Κερασιά.

Κανονικά διεξάγεται η κίνηση από τη Βέροια και τη Νάουσα προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και «3-5 Πηγάδια».

Με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στην επαρχιακή οδό Πτολεμαΐδας-Βλάστης, από το 12ο χλμ. έως το 24ο χλμ. Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες μέσω Βίγλας και Βιτσίου, στο νομό της Φλώρινας.

Μόνο για την Κρήτη πραγματοποιούνται δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά, όπου ισχύει απαγορευτικό απόπλου.

Ανέστειλαν για σήμερα Τετάρτη 9 Μαρτίου τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς λόγω της κακοκαιρίας, οπότε δεν θα πραγματοποιήσουν την 24ωρη απεργία τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή