Δεν αποκλείει πρόωρες εκλογές ο Φ. Κουβέλης

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 13:26

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μετά τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φ. Κουβέλης, διευκρινίζοντας πάντως ότι κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό δεν ετέθη τέτοιο θέμα.

A- A A+

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών μετά τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, διευκρινίζοντας πάντως ότι κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό δεν ετέθη τέτοιο θέμα.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον κ. Παπανδρέου, ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι εκείνο που προέκυψε ως κοινός τόπος είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συνολική αντιμετώπιση της ελληνικής οφειλής. «Επιβάλλεται η ανάδειξη του ελληνικού προβλήματος ως ευρωπαϊκού», ανέφερε, ενώ εκτίμησε ότι είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μια μικρή επιμήκυνση, με αβεβαιότητα, όπως είπε, αναφορικά με τη μείωση του επιτοκίου και την έκδοση του ευρωομολόγου.

Επισήμανε παράλληλα ότι πρέπει να αποκρουστεί το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας, καθώς, «εκτός από τη συνταγματοποίηση της οικονομίας, περιέχει και άλλες ρυθμίσεις που αναφέρονται στη μείωση της αμοιβής εργασίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή