Σε εξέλιξη συνάντηση για τους μετανάστες απεργούς πείνας

Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 17:19
UPD:17:43

Σε εξέλιξη βρίσκεται, στο κτήριο της ΓΣΕΕ, συνάντηση παρουσία τριών υπουργών εκπροσώπων και εκπροσώπων των μεταναστών απεργών πείνας, καθώς και της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης.

A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκεται, στο κτήριο της ΓΣΕΕ, η συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, της υφυπουργού Εργασίας Αννας Νταλάρα, του γενικού γραμματέα Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του υπουργείου Εσωτερικών, Ανδρέα Τάκη, του προέδρου της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλου και εκπροσώπων των μεταναστών απεργών πείνας, καθώς και της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης.

Προηγήθηκε διυπουργική σύσκεψη στη Βουλή, εν όψει της συνάντησης που εξελίσσεται αυτή την ώρα.

Στη σύσκεψη, που έγινε παράλληλα με τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, συμμετείχαν ο κ. Ραγκούσης, ο κ. Παπουτσής, ο κ. Λοβέρδος, η κ. Νταλάρα, καθώς επίσης και η γενική γραμματέας του πρωθυπουργού Ρεγγίνα Βάρτζελη.

Αιχμές κατά εκπροσώπων της Αριστεράς άφησε εν τω μεταξύ ο ΛΑΟΣ, με αφορμή τη συνεχιζόμενη απεργία πείνας των μεταναστών. «Ο νεκρός αργεί και κάποιες “συνιστώσες” της αριστεράς αγωνιούν. Είναι οι έμποροι του χάους και της διάλυσης», σχολιάζει ανακοίνωση του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή