Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2002 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη χώρα από 20 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή