Σούπερ Λίγκα: Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-3

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2011 21:26
UPD:21:40

A- A A+

Με σβηστή μηχανή ο Παναθηναϊκός στο Καυτανζόγλειο επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα, επικρατώντας του Ηρακλή με 3-1.

Οι «πράσινοι» είχαν να πανηγυρίσουν θετικό αποτέλεσμα από τις 23 Φεβρουαρίου, όταν νίκησαν στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 3-1. Ακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τα όσα έγιναν εκεί, μια ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο και η ήττα την περασμένη Κυριακή από την ΑΕΛ. Παρόλα αυτά, το αποψινό αποτέλεσμα λίγη σημασία είχε, αφού βαθμολογικά και οι δυο ομάδες είναι πλέον αδιάφορες.

Το κέρδος για τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα του εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά θέση βασικού και ο Έλληνας επιθετικούς του το ξεπλήρωσε με δυο τέρματα. Στο 4ο μόλις λεπτό μετά από σέντρα του Σισέ με κεφαλιά νίκησε τον Ελευθερόπουλο για το 1-0, ενώ στο 52' πάλι μετά από μπαλιά του Γάλλου με κοντινό πλασέ έκανε δυο τα προσωπικά του τέρματα.

Ο Ηρακλής είχε καταφέρει να ισοφαρίσει στο ενδιάμεσο, αλλά οι προσπάθειες του δεν είχαν συνέχεια. Το 1-1 έκανε ο Μαχόπ στο 36' με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του άλλοτε άσου του «τριφυλλιού» Ζοέλ Επαλέ.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους έβαλε στο 83' ο Χριστοδουλόπουλος, εκμεταλλευόμενος ριμπάουντ που πήρε από απόκρουση του Ελευθερόπουλου σε δυνατό σουτ του Σισέ.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Παπαστεριανός, Αραμπατζής (70' Κεϊτά), Λίμα, Ντάνι, Μάρα, Κανακουδης (70' Ρόμπλες), Ζερκά, Επαλέ, Μαχόπ (81' Βουτσιάς)

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (39' λ.τρ.Ιωαννίδης), Καντέ, Σαριέγκι (90' Σεϊταρίδης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μαρίνος, Σισέ, Πετρόπουλος (71' Χριστοδουλόπουλος)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις