Σούπερ Λίγκα: Εργοτέλης-Ατρόμητος 1-1

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011 16:57
UPD:17:57

A- A A+

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Παγκρητίου μεταξύ του Εργοτέλη και του Ατρομήτου, αποτέλεσμα που βάζει σε περιπέτειες τους Περιστεριώτες, οι οποίοι πλέον απέχουν μόλις έναν πόντο από τον Αστέρα Τρίπολης στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά παρόλα αυτά η αλήθεια είναι πως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο, αφού και περισσότερες ευκαιρίες είχαν, αλλά και συνολικά άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στους αντιπάλους τους.

Οι Κρητικοί, πάντως, ήταν εκείνοι που κατάφεραν να προηγηθούν στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν μετά από σέντρα του Βίσιο ο Ρομάνο με κεφαλιά αμαρκάριστος νίκησε τον Ιτανζ για το 1-0.

Η απάντηση των παικτών του Γιώργου Δώνη ήρθε στα μέσα της επανάληψης. Πιο συγκεκριμένα στο 68' ο Αναστασάκος με πλασέ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη και έφερε το ματς στα ίσια.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν και να πάρουν τη νίκη δυο λεπτά αργότερα, αλλά το σουτ του Σαγκανόφσκι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Εργοτέλη και έτσι το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Αλεξόπουλος, Τζούνιορ, Μπέτο (74' Ορφανός), Ολίσε (89' Καρέλης), Λεάλ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ (74' Βερπακόφσκις)

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Καραγκούνης (46' Αναστασάκος), Μπρίτο (78' Καραλής), Σαγκανόφσκι (85' Φαβάλι)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις