Γ. Πεταλωτής: Δεν είναι όρος η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 16:18
UPD:16:27

Οπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας «είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως με συγκεκριμένα κριτήρια και πλήρη διαφάνεια και δεν θα χρειαζόταν να μπει ποτέ ως όρος σε καμία σύμβαση».

A- A A+

Το σχέδιο για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας δεν είναι όρος για όσα κέρδισε η ελληνική πλευρά στη διάρκεια της συνόδου των ηγετών της ευρωζώνης, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνοντας ότι ο στόχος για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας είναι απόφαση της κυβέρνησης.

Οπως είπε ο κ. Πεταλωτής, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας «είναι κάτι που θα πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως με συγκεκριμένα κριτήρια και πλήρη διαφάνεια και δεν θα χρειαζόταν να μπει ποτέ ως όρος σε καμία σύμβαση».

Γ.Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Γ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Briefing Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή

Briefing Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονισε ότι «σαφέστατα και δεν μιλάμε για πώληση δημόσιας γης» και ότι υπάρχουν και αποκρατικοποιήσεις που σχεδιάζονται και θα ανακοινωθούν μετά από ενδελεχή μελέτη.

Ξεκαθάρισε ακόμη ότι η αξιοποίηση θα γίνει ασυζητητί και ότι αυτό το σχέδιο θα παρουσιαστεί από τα αρμόδια υπουργεία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, επισημαίνοντας ότι μέσα από αυτό δημιουργείται και μια μεγάλη αναπτυξιακή διαδικασία που σημαίνει και θέσεις εργασίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή