Επιστροφή σε χρόνο-ρεκόρ για Νάνι

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 18:48
UPD:19:10
A- A A+

Είτε αποθεραπεύτηκε σε χρόνο ρεκόρ, είτε ο Σερ Αλεξ μπλόφαρε. Ένα από τα δυο ισχύει για τον Νάνι, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του, αν και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογιζόταν στον έναν μήνα.

Ο Πορτογάλος άσος επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια εβδομάδα μετά τον τραυματισμό του, αν και ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογιζόταν στον έναν μήνα.

Ο Πορτογάλος άσος είχε τραυματιστεί από σκληρό τάκλιν που δέχθηκε από τον Τζέιμι Κάραχερ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ την προπερασμένη Κυριακή και σύμφωνα με τον προπονητή του στους «διαβόλους», Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, η αποθεραπεία του θα ολοκληρωνόταν περί τα μέσα Απριλίου. Παρόλα αυτά, οκτώ μόλις μέρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας του.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο τραυματισμός του εν τέλει ήταν πολύ λιγότερο σοβαρός απ' όσο άφηναν από τη Γιουνάιτεντ να διαρρεύσει στον Τύπο και ίσως αυτό είχε να κάνει με τα mind games που επιχειρούν οι προπονητές πριν τα μεγάλα ματς.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας αντιμετωπίζουν την Τρίτη τη Μαρσέιγ για τον μεταξύ τους επαναληπτικό της φάση των «16» του Champions League και σίγουρα ο Σερ Αλεξ θα ένιωθε πιο άνετα, γνωρίζοντας ότι οι Γάλλοι προετοιμάζονταν για το παιχνίδι χωρίς να υπολογίζουν στον Νάνι.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις