ΑΕΚ: Αισιόδοξος για πρόκριση στην Τούμπα ο Χιμένεθ

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 15:05

Την πίστη στους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

A- A A+

Την πίστη στους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, εν όψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δίνει πριν από κάθε παιχνίδι, παραδέχθηκε πως η ατμόσφαιρα στην Τούμπα θα είναι «καυτή», αλλά υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν πρόκειται να δειλιάσουν.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που κινεί πάθη, αλλά δεν παύει να είναι άθλημα. Πίεση και φόβος μπορεί να υπάρχει τώρα στην Ιαπωνία και τη Λιβύη, όχι στο ποδόσφαιρο. Η Τούμπα είναι μία πολύ καλή έδρα, αλλά ελπίζω οι παίκτες που θα είναι στον αγωνιστικό χώρο να μην κοιτάζουν στην εξέδρα. Οι παίκτες μου είμαι σίγουρος πως δεν θα δειλιάσουν», σημείωσε.

Όσον αφορά τη δική του ψυχολογική κατάσταση, απάντησε πως ζει για παιχνίδια σαν και αυτό της Τετάρτης.

«Παιχνίδια όπως το αυριανό είναι από εκείνα που μου έδωσαν την ώθηση να έρθω στην Ελλάδα. Ήξερα ερχόμενος πως θα υπήρχαν τέτοια παιχνίδια. Έχω έρθει στην Ελλάδα με μεγάλη φιλοδοξία και να προσπαθήσω για να πετύχουμε», τόνισε, για να προσθέσει:

«Ο ενθουσιασμός που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων μας δίνει κίνητρο. Θεωρώ πως βγάζουμε παραπάνω από αυτά που έχουμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω αυτά να είναι αρκετά για να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα νικητής και χαμένος. Ελπίζω να είμαστε νικητές αύριο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις