Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 20:05
UPD:22:45

A- A A+

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει ο Ατρόμητος, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που πήρε στον Βόλο από τον τοπικό Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τη νίκη του με 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό.

Το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα την προσπάθεια του Γιώργου Δώνη και των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι και στα δυο παιχνίδια έδειξαν πως ήταν πιο έτοιμοι και αποφασισμένοι για το μεγάλο βήμα και το πέτυχαν. Οι Περιστεριώτες, παρότι προκρίνονταν ακόμα και με ισοπαλία, την ώρα που οι αντίπαλοί τους έψαχναν νίκη με ένα γκολ, ήταν εκείνοι που έκαναν παιχνίδι και έχασαν τις ευκαιρίες για να καθαρίσουν πολύ πιο εύκολα από το τελικό 0-0 την υπόθεση πρόκριση.

Οι «ερυθρόλευκοι», στον αντίποδα, εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ίσως δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως στο πιο κρίσιμο γι' αυτούς παιχνίδι στη φετινή σεζόν, έκαναν τη χειρότερή τους εμφάνιση, παρουσιάζοντας ένα σύνολο χωρίς αρχή και τέλος.

Εκτός του πρώτου 20λέπτου, που ήταν αναγνωριστικό και για τις δυο ομάδες, σε όλο το υπόλοιπο διάστημα η ομάδα των δυτικών προαστίων κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και από τύχη περισσότερο δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βίωσε ένα πεντάλεπτο φωτιά από το 67' έως και το 72', όταν σε δυο περιπτώσεις αρχικά ο Καμαρά σε τετ-α-τετ με τον Γιακούποβιτς νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ενώ λίγο αργότερα ο Αναστασάκος με πλασέ σημάδεψε το δοκάρι.

Αφού δεν δέχθηκαν σε εκείνο το σημείο το γκολ, θα περίμενε κανείς από τους Βολιώτες να τα δώσουν όλα στα τελευταία λεπτά, αλλά μάταια. Ο Ατρόμητος συνέχισε να κάνει το παιχνίδι του μέχρι και το σφύριγμα της λήξης από τον Κερκυραίο άρχοντα της συνάντησης Τάσο Κάκκο.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακος Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Αλβαρες, Ρόκας (64' Ακόστα), Ούμπιντες, Μόνχε, Μπρέσκα (56' Μαρτίν), Σολάκης (78' Νέμεθ)

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο (83' Σαμπού), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο (58' Τάτος), Καμαρά (70' Αναστασάκος)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις