Δεν επηρεάζεται η Εθνική από τις κόντρες των ομάδων, λέει ο Σάντος

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 18:44
A- A A+

Ξεκάθαρος ήταν ο Φερνάντο Σάντος σχετικά με το ότι ατμόσφαιρα του ντέρμπι των «αιωνίων» και τα όσα έχουν ακολουθήσει από τότε, δεν πρόκειται να επηρεάσουν την Εθνική στο κρίσιμο παιχνίδι που δίνει με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012.

«Διαθέτουν πάθος και υπευθυνότητα διότι εκπροσωπούν τη χώρα τους. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα μεταξύ τους, κάτι που δεν πιστεύω, είναι γενικότερα ως ατμόσφαιρα λόγω αυτών των γεγονότων. Είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα επηρεάσει την Εθνική ομάδα γιατί η πατρίδα μας είναι πάνω από όλα», σχολίασε λίγο μετά την ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής.

Αναφορικά με το γιατί πήρε μόνο 19 ποδοσφαιριστές, είπε: «Για μένα δεν έχει καμία λογική να πάρω παραπάνω ποδοσφαιριστές, δηλαδή να ταξιδέψουν στην Μάλτα και μετά να τους πω ότι είστε εκτός αποστολής. Αυτό δεν θα βοηθούσε ιδιαίτερα γιατί και για μένα και για τους παίκτες δεν είναι καθόλου ευχάριστο να κόβονται κάποιοι. Γι’ αυτό επέλεξα να κάνω ένα πιο ευέλικτο σχήμα».

Όσο για το αν φοβάται με τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, απάντησε με εμφανώς ειρωνική διάθεση: «Όποιος έχει φόβο να πάρει ένα σκύλο. Εγώ προσωπικά δεν φοβάμαι τίποτα. Είναι ένα θέμα που δεν με αγγίζει. Ασχολούμαστε περισσότερο με τα γύρω-γύρω και όχι με το ποδόσφαιρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις