Παραμένει στη ΝΔ ο Αν. Λιάσκος-Για εκβιασμoύς μιλάει ο ΛΑΟΣ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 18:51
UPD:19:22
A- A A+

Παραμένει στη Νέα Δημοκρατία ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής Ευβοίας του κόμματος, κ. Αναστάσιος Λιάσκος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Το πρωί ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είχε ανακοινώσει την προσχώρηση του κ. Λιάσκου στο κόμμα χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά του ιδίου http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1945087 .

Ο κ. Λιάσκος παραδέχεται ότι είχε μία συνάντηση με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη στην οποία του προτάθηκε η συμμετοχή του στο ΛΑ.Ο.Σ., ωστόσο τονίζει πως παρά την τιμητική -εκ μέρους του- πρόταση, παραμένει και αγωνίζεται στη Νέα Δημοκρατία.

Για υπαναχώρηση κάνει λόγο ο ΛΑ.Ο.Σ. σχολιάζοντας την ανακοίνωση του κ. Λιάσκου. «Αντιλαμβανόμαστε τους εκβιασμούς που εδέχθη. Λυπούμεθα για την αδυναμία του αυτή και τον καλούμε να παραλάβει την ηχογραφημένη συνομιλία που είχε με τον Πρόεδρο του κόμματος, όπως και τις φωτογραφίες της προσχώρησης με τα πλατιά χαμόγελα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.

Σε άλλη ανακοίνωσή του ο ΛΑ.Ο.Σ. σημειώνει ότι ο κ. Αναστάσιος Λιάσκος επικοινώνησε με τον κ. Καρατζαφέρη και του είπε τα εξής: «Πρόεδρε, δέχθηκα τέτοιες πιέσεις, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, που είπα τα παρατάω και δεν ασχολούμαι άλλο. Συγνώμη για ότι έγινε, αλλά ήταν πολύ σοβαρές οι πιέσεις».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή