Πόλεμος δηλώσεων ΛΑΟΣ - Λιάσκου

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011 15:01
A- A A+

Πόλεμος δηλώσεων και ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει από χθες ανάμεσα στη ΝΔ και το ΛΑΟΣ με αφορμή διάψευση του πρώην υπουργού Αναστάσιου Λιάσκου ότι προσχωρά στο κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Χθεσινοβραδινή ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για μαγνητοφωνημένη συνομιλία του κ. Λιάσκου με τον κ. Καρατζαφέρη, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πρώτου, ο οποίος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι το ηχητικό ντοκουμέντο που επικαλείται ο ΛΑΟΣ «συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος».

«Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού», συμπληρώνει ο πρώην βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ και καλεί τον κ. Καρατζαφέρη εντός της ημέρας να προβεί σε δήλωση δημόσιας συγγνώμης.

«Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία», αναφέρει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία».

Αμεση και σε οξύ τόνο ήταν η απάντηση του ΛΑΟΣ, που χαρακτήρισε τον κ. Λιάσκο αδύναμο και φοβικό.

Συγκεκριμενα, στη ανακοίνωση του ΛΑΟΣ αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Προς την εμφανή και αφανή ηγεσία της ΝΔ! Ψυχραιμία παιδιά! Με πιέσεις, εκβιασμούς, απειλές και χυδαιότητες δεν μπορείτε να κρατήσετε επώνυμους και λιγότερο επώνυμους που προσέρχονται στον ΛΑ.Ο.Σ.

Με τον αδύναμο και φοβικό κ. Λιάσκο έπιασαν οι εκβιασμοί και οι πιέσεις σας. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι και τα υπόλοιπα στελέχη θα υποκύψουν το ίδιο.

Καλή σας νύχτα!».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή