ΝΔ: Ορθή η απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για τη Λιβύη

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 15:30
A- A A+

Ορθή αν και καθυστερημένη χαρακτήρισε την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Λιβύη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος και ευχήθηκε η στρατιωτική επιχείρηση να τερματισθεί το συντομότερο δυνατόν.

«Η Ελλάδα, αρωγός σε αυτή την παρέμβαση της Συμμαχίας, καλείται να διαδραματίσει εποικοδομητικό ρόλο, θέτοντας τις υπηρεσίες της στη συλλογική προσπάθεια για την εμπέδωση της σταθερότητας και της ειρήνης στην περιοχή», συμπλήρωσε.

Ορθή αν και καθυστερημένη χαρακτήρισε την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Λιβύη ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δ. Αβραμόπουλος και ευχήθηκε η στρατιωτική επιχείρηση να τερματισθεί το συντομότερο δυνατόν.

Επιπλέον, ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι «η Ελλάδα και η Κύπρος είναι οι δυο χώρες- μέλη της Ε.Ε. στην περιοχή που παραδοσιακά διατηρούν φιλικές σχέσεις με τους Άραβες και αποτελούν γέφυρα επικοινωνίας της Ευρώπης με τον Αραβικό κόσμο».

Κάλεσε επιπλέον τον Καντάφι «να αντιληφθεί ότι ο δρόμος της Δημοκρατίας για τη Λιβύη έχει πλέον ανοίξει και ότι η στάση που επέλεξε είναι αδιέξοδη, ακραία και επικίνδυνη».

Καταλήγοντας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι «οι αγωνιζόμενοι δημοκράτες πολίτες της Λιβύης έχουν στο πλευρό τους, τους δημοκρατικούς λαούς του κόσμου. Είναι βέβαιο ότι η δημοκρατική αυγή για όλους τους πολίτες της Λιβύης δεν θα αργήσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή