Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 2-1

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 21:05
UPD:23:17

A- A A+

Το 50ο γκολ στα δυο χρόνια που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό πανηγύρισε ο Τζιμπρίλ Σισέ στη νίκη των «πράσινων» με 2-1 επί της Κέρκυρας στο ΟΑΚΑ.

Ο Γάλλος άσος σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ στο 39' και το πανηγύρισε, τρέχοντας προς την πλευρά της κερκίδας όπου κάθονται οι οργανωμένοι, για να τους πετάξει τη μια από τις δυο φανέλες που φορούσε, μένοντας με μια που έγραφε από μέσα τον αριθμό 50. Αν μη τι άλλο, ένα θετικό σημάδι για τους φίλους του Παναθηναϊκού, που ελπίζουν ο Σισέ να παραμείνει στην ομάδα τους.

Λίγα πράγματα κατά τ' άλλα χρήζουν μνείας από ένα παιχνίδι, στο οποίοι οι νικητές γηπεδούχοι δεν είχαν ιδιαίτερο κίνητρο για τη νίκη, πέρα από το να προσφέρουν την ευχαρίστηση αυτής στου φιλάθλους τους.

Η Κέρκυρα, βέβαια, ήλπιζε σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα, καθώς παλεύει για τη σωτηρία της, έδειξε όμως ότι δεν μπορούσε το κάτι παραπάνω. Στο ξεκίνημα έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά όταν ο Χριστοδουλόπουλος στο 35' με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στην εστία του Κωνσταντόπουλου για το 1-0, φάνηκε να τα χάνει.

Έτσι, ο Σισέ τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του, για να μειώσει λίγο πριν οι δυο ομάδες φύγουν για τα αποδυτήρια ο Στολτίδης.

Κακό ήταν το θέαμα στο μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης και ο Παναθηναϊκός ξύπνησε μόνο μετά την είσοδο του Λέτο στο 67' αντί του Πετρόπουλου. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έμοιαζαν περισσότερο να παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ψάχνοντας το γκολ, παρά για το σύνολο.

Η Κέρκυρα είχε την ευκαιρία να κλέψει το βαθμό στο 88', αλλά η κεφαλιά του Ιωάννου πέρασε λίγο άουτ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις