Σούπερ Λίγκα: Αρης-Πανσερραϊκός 3-1

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011 21:16
UPD:21/03/2011 00:03

A- A A+

Η επιθετική αναγέννηση του Αρη συνεχίζεται επί ημερών Τσιώλη. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 3-1 του Πανσερραϊκού παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, παρέμειναν πέντε βαθμούς πίσω από την πεντάδα και έριξαν κατηγορία τους Σερραίους.

Στα προηγούμενα παιχνίδια και ειδικά σε αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος, οι οπαδοί του Aρη γέμιζαν το «Κλεάνθης Βικελίδης» και τις περισσότερες φορές έφευγαν χωρίς να έχουν μείνει και απόλυτα ικανοποιημένοι από το θέαμα που είχαν παρακολουθήσει.

Μία φορά φέτος οι «κίτρινοι» τιμωρήθηκαν με ποινή κεκλεισμένων των θυρών και οι παίκτες λες και το έκαναν επίτηδες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση.

Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και πέτυχε τρία γκολ πριν την λήξη των πρώτων 45 λεπτών, προσφέροντας γκολ και θέαμα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που έδειχνε εξαιρετική για τον Πανσερραϊκό. Οι Σερραίοι μπήκαν εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Πάρκερ μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια και άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάνμα.

Το 0-1 ξύπνησε τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη που αντέδρασαν άμεσα φτάνοντας ουσιαστικά στη νίκη πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Αρχικά ισοφάρισαν στο 16' με τον Μπομπαντίγια, στην συνέχεια πέρασαν μπροστά με τον Καστίγιο στο 41' και έδωσαν τέλος στο ματς με τον Νέτο στο 44'.

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» έκαναν συντήρηση δυνάμεων κρατώντας με άνεση του 3-1 και κοιτώντας την δύσκολη συνέχεια και ειδικά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 28η αγωνιστική.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις