Γ. Καρατζαφέρης: Κουμάντο στη ΝΔ κάνει ο Κρανιδιώτης

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 16:38
UPD:16:45

«Η ΝΔ έχει δύο αρχηγούς: έναν αρχηγό τύποις και έναν ουσίας. Ο τύποις είναι ο Σαμαράς και ο ουσίας είναι ο Κρανιδιώτης, ο οποίος κάνει τα "κουμάντα" του εκεί μέσα όλα» δήλωσε o Γ. Καρατζαφέρης.

A- A A+

«Η ΝΔ έχει δύο αρχηγούς: έναν αρχηγό τύποις και έναν ουσίας. Ο τύποις είναι ο Σαμαράς και ο ουσίας είναι ο Κρανιδιώτης, ο οποίος κάνει τα "κουμάντα" του εκεί μέσα όλα. Και το λένε οι βουλευτές δε το λέω εγώ».

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στο ρ/σ Real FM.

Πρόσθεσε πως είναι «το μακρύ χέρι του Αντώνη Σαμαρά σε διάφορες υποθέσεις. [.....] Απλώς ο κ. Σαμαράς μπλέχτηκε στη προσπάθειά του να απαξιώσει αλλά να συγκρατήσει τον κ.Κρανιδιώτη, γιατί τον χρησιμοποιεί ως το μακρύ χέρι εκεί που θέλει σε διάφορες υποθέσεις. Και ρωτήστε αν θέλετε τους βουλευτές, τους οποίους μέχρι προχθές εξεδίωκαν και τώρα μάλιστα τους μάζεψαν με προσωπικό τηλέφωνο του κ. Σαμαρά, αυτούς τους 6-7 οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 64ο-65ο έτος της ηλικίας τους».

Υπενθυμίζεται πως ο πολιτικός φίλος του προέδρου της ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης είχε προκαλέσει αναταράξεις στη ΝΔ μέσω άρθρου του στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφερόταν ότι η ΝΔ χρειάζεται «ιδεολογικούς μαχητές» και όχι «ντιντήδες».

Κύκλοι της ΝΔ είχαν επιχειρήσει τότε να ρίξουν τους τόνους μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε.

Θέλοντας να αποφορτίσουν το κλίμα στον απόηχο του επίμαχου άρθρου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα antinews.gr, στελέχη της ΝΔ τόνιζαν ότι ο κ. Κρανιδιώτης δεν έχει επίσημη θέση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είναι «ένα απλό μέλος του κόμματος, που επικοινωνεί τις απόψεις του».

Όπως διευκρίνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, ο κ. Κρανιδιώτης ναι μεν είναι πολιτικός φίλος του προέδρου του κόμματος, αλλά οι απόψεις που εκφράζει είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν την ηγεσία ή άλλους συνεργάτες του κ. Σαμαρά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή