«Αυγά μύγας σε ιστό αράχνης»

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 12:03
UPD:12:06
A- A A+

Τα όρια ανάμεσα σε ηθοποιούς και ρόλους, θέατρο και πραγματικότητα συγχέονται στην μουσική κωμωδία «Αυγά μύγας σε ιστό αράχνης», που αφηγείται την περιπέτεια μιας παράστασης στο θέατρο «Ακης Δαβής» κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 21 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 24 Μαΐου.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του έργου «Οι καλόπιστοι θεατρίνοι» του Γάλλου συγγραφέα Μαριβώ, ο θίασος, που έχει φτάσει στα όρια της χρεοκοπίας, βρίσκεται ξαφνικά χωρίς τους βασικούς πρωταγωνιστές του. Η παράσταση δεν μπορεί να αναβληθεί. Πρέπει επειγόντως να βρεθούν αντικαταστάτες.

Καλοπροαίρετοι καλοθελητές και απρόσμενοι επισκέπτες καλούνται να απαρτίσουν έναν αναπάντεχο θίασο. Ο πληθωρικός θεατρώνης και η ταλαντούχα βοηθός του, το ερωτοχτυπημένο ζευγάρι των φερέλπιδων πλην αδέξιων ηθοποιών, η κατεργάρα ταξιθέτρια, ο ξεπεσμένος θεατρίνος και η κακομαθημένη ενζενί και ο ανυποψίαστος συντηρητικός μέλλων πεθερός.

Η σκηνοθεσία είναι της Ιουλίας Ριζοπούλου η οποία συνυπογράφει το κείμενο μαζί με τη Ζωρζίνα Τζουμάκα. Παίζουν οι Ελισσαίος Βλάχος, Γιάννης Δρακόπουλος, Σταυρούλα Θωμοπούλου, Αντώνης Ιορδάνου, Ιουλία Ριζοπούλου, Μαρία Ροβάκη, Αλκμήνη Σταθάτου, Κώστας Τζαφέρης.

Πληροφορίες

Θέατρο «Ακης Δαβής», ( Πρώην Αλκμήνη), Αλκμήνης 12, Πετράλωνα Kάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 21 Μαρτίου μέχρι την Τρίτη 24 Μαΐου

Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά

Προτεινόμενα για εσάς