Βαλβέρδε: Η θέση μου είναι στην Ισπανία

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 13:42

Την επιστροφή του στην Ισπανία τόνισε πως ονειρεύεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συνέντευξή του στη Marca. Δύσκολη η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ελλάδα, υποστήριξε.

A- A A+

Την επιστροφή του στην Ισπανία ονειρεύεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», μιλώντας στη Marca, εξήγησε πως η θέση του είναι στη Primera Division και εκεί θα επιστρέψει αργά ή γρήγορα, αφού του είναι δύσκολο να μένει μακριά από τα πάτρια εδάφη.

«Η φυσική μου θέση είναι το ισπανικό πρωτάθλημα και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην πατρίδα μου. Δεν είναι ποτέ εύκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου», σημείωσε.

Αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακός, τόνισε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο έργο, αλλά επέμεινε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη του «αιωνίου» αντιπάλου της.

«Δεν ήταν εύκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα παρά τη διαφορά των δέκα βαθμών. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι δεν παίζαμε στην Ευρώπη, γιατί αποκλειστήκαμε νωρίς. Όμως ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια.

«Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίζει πάντα και η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Είναι πιο δύσκολο να κατακτήσεις το ελληνικό πρωτάθλημα από ότι το ισπανικό, γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερες μεγάλες ομάδες και όχι μόνο δύο. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι χαμηλότερο, αλλά υπάρχουν πολύ δύσκολες έδρες», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις