Σκευωρία σε βάρος της καταγγέλλει η Πηγή Δεβετζή

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 14:09
A- A A+

Στην αντεπίθεση πέρασε η Πηγή Δεβετζή μετά την ανακοίνωση από την IAAF, ότι της επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός από κάθε αθλητική δραστηριότητα, γιατί αρνήθηκε να υποβληθεί σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης από την Αργεντινή, όπου βρίσκεται για τηλεοπτικά γυρίσματα, ισχυρίστηκε με δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM 94,6, πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας για να αμαυρωθεί το όνομά της και πως θα ξεκαθαρίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μόλις επιστρέψει στη χώρα.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ισχυρίστηκε με δηλώσεις της πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας για να αμαυρωθεί το όνομά της και πως θα ξεκαθαρίσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης μόλις επιστρέψει στη χώρα.

Αναφορικά, πάντως, με το τι συνέβη στη Γιάλτα, όπου η διεθνής ομοσπονδία στίβου τις καταμαρτυρεί ότι αρνήθηκε τον έλεγχο, υποστήριξε: «Αυτή είναι μια ιστορία που έγινε το 2009. Ήρθε ένας ελεγκτής χωρίς διακριτικά και χωρίς να μου δείξει ταυτότητα και μου ζήτησε δείγμα που φυσικά δεν έδωσα. Οι κανονισμοί λένε ότι πρέπει να έχει γυναίκα μαζί του, για να έρθει μαζί μου την ώρα που θα δίνω δείγμα, αλλά ήταν μόνος του. Μετά από μία εβδομάδα ήρθε κανονικά και με ταυτότητα και με γυναίκα και πήρε το δείγμα. Μετά από όλα αυτά θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει αναφορά. Το περίεργο είναι ότι όλα αυτά βγήκαν τώρα που λείπω».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις