Γ. Πεταλωτής: Δεν έχει ζητηθεί «λευκή επιταγή» για τη δημόσια περιουσία

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 16:09

«Η κυβερνητική πολιτική και μάλιστα σε τόσο σημαντικά ζητήματα είναι συνολική, συλλογική», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, ερωτηθείς εάν υπάρχουν διαφωνίες στην κυβέρνηση για τον τρόπο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, τονίζοντας ότι δεν έχει ζητηθεί από κανέναν «λευκή επιταγή».

A- A A+

«Η κυβερνητική πολιτική και μάλιστα σε τόσο σημαντικά ζητήματα είναι συνολική, συλλογική», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ερωτηθείς εάν υπάρχουν διαφωνίες στην κυβέρνηση για τον τρόπο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, τονίζοντας ότι δεν έχει ζητηθεί από κανέναν «λευκή επιταγή».

Σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, όπως υποστήριξε η υπουργός Εργασίας Λ. Κατσέλη ότι θα πρέπει να γίνει, επισήμανε πως για πρώτη φορά γίνεται καταγραφή της δημόσιας περιουσίας ώστε να αξιοποιηθεί και πως για πρώτη φορά θα υπάρχει συγκεντρωτικό πλάνο και σχέδιο με συγκεκριμένα αναπτυξιακά και κοινωνικού χαρακτήρα κριτήρια για τις αποκρατικοποιήσεις, ώστε να μειωθεί απευθείας το δημόσιο χρέος.

Γ.Γ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - Γ.Γ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Briefing Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή

Briefing Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γ. Πεταλωτή.

Παράλληλα, ανέφερε ότι το σχέδιο για την αξιοποίηση θα παρουσιαστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και πρόσθεσε ότι δεν θα είναι αντικείμενο της αυριανής συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή