Και ο Καβάνι στο στόχαστρο της Ρεάλ

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011 18:45
A- A A+

Το όνομα του Εντίνσον Καβάνι της Νάπολι προστέθηκε εσχάτως στη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός άσος έχει κάνει φοβερή σεζόν φέτος στη Serie A, φτάνοντας ήδη τα 22 γκολ σε 30 εμφανίσεις και όπως ήταν επόμενο, προσέλκυσε πάνω του τα βλέμματα πολλών ενδιαφερόμενων. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, που χάρει στα δυο χρόνια παραμονής του στην Ιταλία, έχει μάθε σαν την παλάμη του χεριού του το Καμπιονάτο, δεν μπορούσε να μην τον προσέξει και πράγματι φαίνεται να κάνει τώρα τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις για την απόκτησή του.

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Καβάνι, ο Πορτογάλος τεχνικός μέσω του ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, ρώτησε για τον νεαρό επιθετικό και ήδη ετοιμάζει τις επόμενές του κινήσεις.

Παρόλα αυτά, εμπόδιο ίσως σταθεί η δεδηλωμένη διάθεση του προέδρου της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις να μην παραχωρήσει κανέναν ποδοσφαιριστή του πρώτης γραμμής, τώρα που η ομάδα παλεύει για την έξοδό της στο Champions League, αλλά και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις