Προσπάθεια για αυτοσυγκράτηση στον Ολυμπιακό μετά τον θρίαμβο με Σιένα

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011 09:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

A- A A+

Χαμηλούς τόνους προσπαθούν να κρατήσουν στον Ολυμπιακό μετά τον θρίαμβο της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τη Σιένα για τα play off της Ευρωλίγκας με 89-41.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον αγώνα, αφού παραδέχθηκε πως δεν αντέχει κριτικής, όμως επέστησε την προσοχή στους παίκτες του για το δεύτερο ματς της σειράς.

«Είναι δύσκολο να κάνουμε συζήτηση και ανάλυση. Η ομάδα ήταν πανέτοιμη. Θα ήμουν ευχαριστημένος αν κερδίζαμε και με έναν πόντο. Λίγες φορές παίξαμε και με τους δώδεκα παίκτες, όπως σήμερα», σημείωσε αρχικά.

«Περιμένουμε εντελώς διαφορετικό παιχνίδι την Πέμπτη.Η Σιένα είναι από τις πιο έμπειρες ομάδες στην Ευρώπη. Πριν τον τραυματισμό του ΜακΚάλεμπ έπαιζε το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη.

Ξεκινάμε από το μηδέν για το δεύτερο ματς. Μπορεί να βοηθήσει το σημερινό ματς, αλλά χρειάζεται προσοχή», πρόσθεσε.

Το ίδιο συγκρατημένος εμφανίστηκε και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

«Δεν είναι αυτή η Σιένα που είδαμε σήμερα. Ίσως το σημερινό παιχνίδι να τη βοηθήσει στη συνέχεια, όμως εμείς από αύριο πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην προπόνηση, να κάνουμε τη δουλειά μας και αυτά που θέλει ο προπονητής, και θα περιμένουμε σίγουρα πιο δυνατή τη συνέχεια», δήλωσε.

Απαρηγόρητος ήταν ο προπονητής των Ιταλών, Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

«Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα για τον αγώνα. Πριν από το παιχνίδι λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να πιέσει στην περιφέρεια. Ήμασταν σίγουροι ότι θα έκανε αυτό το παιχνίδι. Μας κατέστρεψε από την αρχή. Δεν ήμασταν έτοιμοι να αντισταθούμε, αλλά μετά έπρεπε να παίξουμε μπάσκετ. Το παιχνίδι έγινε εφιάλτης για εμάς με τέτοια ατμόσφαιρα μάλιστα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις