Γ. Καρατζαφέρης: Κάλεσμα για εθνική ενότητα και ομοψυχία

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 12:30
UPD:25/03/2011 07:00
A- A A+

Στο ιδιαίτερο μήνυμα που προσλαμβάνει η επέτειος της 25ης Μαρτίου υπό τις παρούσες συνθήκες αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

«Ο ελληνικός λαός γνώριζε πάντοτε πως δεν χρειαζόταν να εφεύρει τις ρίζες του και την ιστορία του. Είχε παρελθόν, είχε γλώσσα, είχε μνήμη, δηλαδή ιστορία. Και στο όνομα αυτής ακριβώς της ιστορίας και του πατριωτισμού ύψωσε το λάβαρο εναντίον του δυνάστη του και κέρδισε το αγαθό της ελευθερίας. Σήμερα κάτω από πολύ δυσμενείς συνθήκες για την πατρίδα μας αυτές οι ιδέες προβάλλουν και πάλι σαν μια ιστορική αναγκαιότητα», ανέφερει ο κ. Καρατζαφέρης στο μήνυμά του με αφορμή την εθνική επέτειο και συμπληρώνει:

Στο ιδιαίτερο μήνυμα που προσλαμβάνει η επέτειος της 25ης Μαρτίου υπό τις παρούσες συνθήκες αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

«Όπως τότε, έτσι και τώρα, εμείς οι απόγονοι των Ηρώων πρέπει να καταβάλουμε κάθε θυσία και να υπερασπίσουμε, με εθνική ενότητα και ομοψυχία, τα όσια και τα ιερά της φυλής διατηρώντας την πατρίδα μας ακέραιη, ανεξάρτητη και ελεύθερη. Γιατί στην ιστορία πρέπει να συμβαίνει ό,τι και στη ζωή. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα παραστεί αύριο Παρασκευή 25η Μαρτίου 2011 και ώρα 10 π.μ. στη Δοξολογία που θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, προεξάρχοντος του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου.

Εν συνεχεία θα παρακολουθήσει την παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή