Α. Διαμαντοπούλου: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 12:54
UPD:13:37

«Οι Έλληνες ενωμένοι αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, που αφήνουν τον κόσμο άφωνο. Αυτό αποτυπώνεται στο 1821, που καταφέραμε να ρίξουμε μια άτρωτη αυτοκρατορία», τόνισε η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου.

A- A A+

Την αισιοδοξία της ότι η χώρα θα καταφέρει να βγει από την κρίση εξέφρασε η υπουργός Παιδείας, Αννα Διαμαντοπούλου, σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.

«Οι Έλληνες ενωμένοι αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα, που αφήνουν τον κόσμο άφωνο. Αυτό αποτυπώνεται στο 1821, που καταφέραμε να ρίξουμε μια άτρωτη αυτοκρατορία», τόνισε.

Α. Διαμαντοπούλου: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα

Α. Διαμαντοπούλου: Οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε θαύματα.

Σήμερα έχουμε να υπερβούμε μια κρίση που φαίνεται ανυπέρβλητη, πρόσθεσε, ενώ εκτίμησε ότι «θα τα καταφέρουμε, όπως πάντα», αφού, όπως είπε «είναι στο χέρι μας».

Η υπουργός Παιδείας συνεχάρη τέλος τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους καθηγητές τους που συμμετείχαν στην παρέλαση. «Σήμερα καμαρώσαμε τη μαθητική νεολαία, καμαρώσαμε τα παιδιά μας, για τα οποία όλοι ενωμένοι έχουμε να δώσουμε ένα μεγάλο αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μικροένταση στη μαθητική παρέλαση

Νωρίτερα, μικροένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο Σύνταγμα, όταν ομάδα ωρομίσθιων εκπαιδευτικών προσπάθησαν να αναρτήσουν πανό με συνθήματα κατά του μνημονίου και των επικείμενων συγχωνεύσεων σχολείων, αλλά εμποδίστηκαν από δυνάμεις της Αστυνομίας.

Ενταση σημειώθηκε και στο πλαίσιο συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά του μνημονίου που πραγματοποίησε ομάδα καλλιτεχνών στο κέντρο της Αθήνας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή