Απόψε το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 14:44
A- A A+

Φιλικό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο στάδιο Καραϊσκάκη (19:00, ΝΕΤ), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση των ερασιτεχνικών τμημάτων του συλλόγου.

Οι Σέρβοι έφτασαν σήμερα το πρωί στις 11:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πήγαν αμέσως για ξεκούραση, αφού αργότερα το απόγευμα θα φιλοξενηθούν από τους Πειραιώτες στο μουσείο του Ολυμπιακού.

Η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα αποτελούταν από τους Σταμένκοβιτς, Μπαΐκοβιτς, Μίκιτς, Βίλοτιτς, Τόσιτς, Μιχαΐλοβιτς, Γέρεμιτς, Εβάντρο, Μπίνιτς, Καντού, Ρέλιτς, Στόϊκοβιτς, Κάουσιτς, Ισά, Σρνιτς, Γέβτιτς, Μπόρχα, Πέροβιτς, Καλουντιέροβιτς.

Στον αντίποδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε μαζί του για το παιχνίδι τους Νίκο Παπαδόπουλο, Πάρντο, Λεάντρο, Μανιάτη, Ρουγκάλα, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννη, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Γιάννη Παπαδόπουλο, Βάντερσον, Ριέρα, Διαμαντάκο και Κοτσαρίδη.

Εν τω μεταξύ, ξεπέρασαν τις 100.000 τα sms που μπορούν να στέλνουν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» στο 54080 για την απευθείας ενίσχυση του Ερασιτέχνη από τους ιδίους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις