Γ. Μιχελάκης: Καμία ανταρσία στη ΝΔ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 13:27
UPD:13:35

«Οι συναντήσεις του προέδρου με τους τομεάρχες είναι πολύ συχνές. Αυτά που διαβάζω περί ανταρσίας τομεαρχών σε συνάντηση που είχαν με τον Γραμματέα της Κ.Ο. κ. Τασούλα δεν συνέβησαν ποτέ», είπε ο κ. Μιχελάκης

A- A A+

Διαψεύδει κατηγορηματικά η ΝΔ πως σε πρόσφατη συνάντηση των τομεαρχών με το Γραμματέα της Κ.Ο. Κώστα Τασούλα εκφράστηκαν παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος και για το ρόλο που έχουν τα στελέχη στη διαμόρφωση της πολιτικής.

«Οι συναντήσεις του προέδρου με τους τομεάρχες είναι πολύ συχνές. Αυτά που διαβάζω περί ανταρσίας τομεαρχών σε συνάντηση που είχαν με τον Γραμματέα της Κ.Ο. κ. Τασούλα δεν συνέβησαν ποτέ», είπε ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος παρέπεμψε σε γραπτή δήλωση του κ. Τασούλα με την οποία διαβεβαιώνει πως δεν υπήρχε καμία... «μίνι ανταρσία» τομεαρχών, όπως καταγραφόταν σε σειρά δημοσιευμάτων.

Σύμφωνα με τον κ. Μιχελάκη ποτέ στο κόμμα δεν υπήρχε τόσο στενή επικοινωνία. «Καμία απόφαση δε λαμβάνεται ερήμην των στελεχών της ΝΔ. Για παράδειγμα γίνονται συχνές συναντήσεις του αντιπροέδρου Σταύρου Δήμα με τους αναπληρωτές τομεάρχες και τους γραμματείς για τη διαμόρφωση της πρότασης της ΝΔ για την οικονομία που θα παρουσιασθεί στο Ζάππειο από τον Αντώνη Σαμαρά», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Καταλήγοντας, ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι «η ΚΟ είναι ενωμένη» και ότι «όλα αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή