Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2002 07:01
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στην ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 19 έως 32 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάννησα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με σποράδικες βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς έως μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες με παροδική βροχή και πιθανώς καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή