Βολές ΝΔ κατά ΕΡΤ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 18:37

Επίθεση στην κυβέρνηση και την κρατική τηλεόραση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, κατηγορώντας την ΕΡΤ ότι «εκτελεί προπαγανδιστικά συμβόλαια της κυβέρνησης σε βάρος της ΝΔ».

A- A A+

Επίθεση στην κυβέρνηση και την κρατική τηλεόραση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, κατηγορώντας την ΕΡΤ ότι «εκτελεί προπαγανδιστικά συμβόλαια της κυβέρνησης σε βάρος της ΝΔ».

Για συνεχή προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων της ΕΡΤ από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο το γραφείο Τύπου της ΕΡΤ σε ανακοίνωσή του.

«Η συνεχής προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων της ΕΡΤ από τον Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Μιχελάκη, δεν θα επηρεάσει την αποστολή τους, που είναι η αντικειμενική ενημέρωση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, θράσος καταλόγισε στη ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μιχελάκη.

Πρόκειται για θράσος «όταν γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι μισθοί επί ΕΡΤ -δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε εκατοντάδες στελέχη της- και όταν γνωρίζουμε πώς οργανωνόταν με έναν ψευδή επικοινωνιακό τρόπο η όλη επικοινωνία της ΝΔ, χρησιμοποιώντας κυρίως την υποτιθέμενη δημόσια τηλεόραση», σημείωσε ο κ. Πεταλωτής.

Τόνισε ακόμη πως η ΝΔ δεν μπορεί να κατανοήσει «ότι υπάρχει μια τηλεόραση σήμερα που προσπαθούμε να τη βελτιώσουμε και που δεν έχει καμία σχέση με τις πρακτικές του παρελθόντος».

Κάλεσε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην προτρέχει και να μη δηλώνει ο κ. Μιχελάκης «πράγματα για τα οποία ο λαός έχει ιδία άποψη γιατί τα έχει ζήσει στο πετσί του».

«Αφού οι ηθικοί αυτουργοί -η κυβέρνηση δηλαδή και ο Εκπρόσωπός της- ομολόγησαν έμπρακτα την ενοχή τους στα προπαγανδιστικά συμβόλαια που έχει αναλάβει να εκτελέσει η Ε.Ρ.Τ. σε βάρος της Ν.Δ. -ακολούθησαν και οι φυσικοί αυτουργοί. Αντί να απολογηθούν, όμως, οι εγκάθετοι της Ε.Ρ.Τ., χρησιμοποιούν σαν ασπίδα τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, για να καλύψουν τις ενοχές τους», απάντησε ο κ. Μιχελάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή