Ομπράντοβιτς: Να είναι σωστή η ατμόσφαιρα με Μπαρτσελόνα

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2011 19:53
A- A A+

Τους τόνους που έχουν ανέβει μεταξύ Ελλήνων και Ισπανών μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα, με αφορμή τη διαιτησία και κάποια δημοσιεύματα και από τις δυο πλευρές, προσπάθησε να ρίξει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πολυνίκης Σέρβος τεχνικός ευχαρίστησε τους οπαδούς του «τριφυλλιού» για τον τρόπο, με τον οποίο υποδέχθηκαν την ομάδα την Παρασκευή, μετά την επιστροφή της από τη Βαρκελώνη, αλλά τους ζήτησε να δείξουν σεβασμό στους αντιπάλους τους και να δημιουργήσουν μια απολύτως φίλαθλη ατμόσφαιρα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και να του στείλω ένα μήνυμα: να βοηθήσει την ομάδα με τον σωστό τρόπο για όλους όσοι αγαπούν το μπάσκετ και να δείξουν σε όλη την Ευρώπη ότι εδώ αγαπάμε να παίζουμε μπάσκετ. Να είναι σωστή η ατμόσφαιρα ώστε να γίνονται όλα σωστά».

Στη συνέχεια μίλησε για το καθαρά αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού της Τρίτης, αρνούμενος να χρίσει την ομάδα του φαβορί, ακόμα και μετά το break.

«Δεν είναι εύκολο να κάνουμε δύο νίκες. Για αρχή πρέπει να σκεφτούμε το αυριανό ματς. Θέλουν να υπερασπιστούν τον τίτλο, το Final Four γίνεται στην πόλη τους. Έχουν μεγάλο κίνητρο, όπως κι εμείς», σημείωσε.

«Ακόμη και κάποιοι που δεν αγωνίστηκαν καθόλου ή λίγο πρέπει να καταλάβουν τη σημασία της σειράς. Δεν είναι μυστικό, μετά την προπόνηση θα πάμε σε ξενοδοχείο. Όχι επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, αλλά γιατί πρέπει να είμαστε μαζί, να ξεκουραστούν, να μείνουν συγκεντρωμένοι. Είναι σημαντικό να καταλάβουν όλοι τους πόσο απαραίτητοι είναι, είτε αγωνιστούν 35 λεπτά είτε 5 δευτερόλεπτα. Θα είναι μεγάλο λάθος να πιστέψουμε πως έχουμε πλεονέκτημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις