Η ατζέντα της ημέρας

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 08:56
UPD:12:32
A- A A+

* Σε 48ωρη απεργία προχωρούν από σήμερα οι γιατροί του ΙΚΑ με το απεργιακό μπαράζ στο χώρο της υγείας να συνεχίζεται τις επόμενες ημέρες με τις κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών αλλά και των εργαζόμενων στα νοσοκομεία.

* Στη Ρόδο μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Το πρόγραμμα του κ. Κουβέλη είναι το ακόλουθο: Στις 12 μ.μ. επίσκεψη στο νοσοκομείο της Ρόδου και συναντήσεις με τη διοίκησή του, καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Στη 1:30 μ.μ. συνάντηση με τον δήμαρχο Ρόδου. Στις 2 μ.μ. συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, Στις 3 μ.μ. συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, Νοτίου Αιγαίου. Στις 6 μ.μ. συνάντηση με το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ρόδου. Στις 7 μ.μ. συνάντηση με τους προέδρου των Επιμελητηρίων και των ξενοδόχων. Στις 8 μ.μ. στον χώρο Ακταίον, ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση του κόμματος.

* Στις 12 το μεσημέρι, συνεδριάζει υπό τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

* Στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) συνάντηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος, Μιχάλη Καρχιμάκη, με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Αντρο Κυπριανού.

* Στις 12 το μεσημέρι στο νέο Δημαρχείο Περιστερίου (Πλατεία Δημοκρατίας) συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή του Δήμου.

* Στις 12 μ.μ. στο Δημαρχείο-Πινακοθήκη του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, συνέντευξη Τύπου με αποκλειστικό θέμα το πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων για την «Εξοδο του Μεσολογγίου», αλλά και τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμισή τους.

* Στη 1 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton, συνέντευξη Τύπου του εκτελεστικού προέδρου της Olympic Air, Γιάννη Καρακαδά, με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας συνεργασίας με τη Cyprus Airways.

* Στη 1 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα: «Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας». Εισηγτές: Κώστας Σκανδαλίδης, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Παναγιώτης Ψωμιάδης, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

* Στις 2 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας.

* Στις 4:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton, συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, και του προέδρου της Ομάδας των Σοσιαλιστών Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου, Γερμανού ευρωβουλευτή, Μάρτιν Σούλτζ.

* Στις 5 μ.μ. στη έδρα του ΚΚΕ στον Περισσό, συνάντηση της γενικής γραμματέως της ΚΕ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ, Αντρο Κυπριανού.

* Στις 5 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) ο 6ος Κύκλος: Η Σοσιαλιστική Προοπτική σήμερα - Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ και της Σοσιαλδημοκρατίας, στο πλαίσιο των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην Εθνική Συνδιάσκεψη στις 3 Σεπτεμβρίου 2011.

* Στις 5 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) ο 3ος Κύκλος: Κοινωνία της συμμετοχής, της ευνομίας και της δικαιοσύνης, στο πλαίσιο των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην Εθνική Συνδιάσκεψη στις 3 Σεπτεμβρίου 2011.

* Στις 5:30 μ.μ. στην Αθήνα, ομιλία του πρωθυπουργού, προέδρου του ΠΑΣΟΚ και προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Παπανδρέου, στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή