Αισιόδοξος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με Ολυμπιακό ο Μιραλάς

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011 15:54
UPD:15:59

Ο Βέλγος επιθετικός υποστήριξε με δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, πως το όλο θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

A- A A+

Την αισιοδοξία του, πως οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακού θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την 1η Απριλίου εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος επιθετικός υποστήριξε με δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, πως το όλο θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού τόσο ο ίδιος, όσο και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Παρόλα αυτά, τόνισε πως οι δυο πλευρές δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια.

«Δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε μένα και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν, όχι όμως και συμφωνία με μένα και τον Ολυμπιακό. Δεν έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όμως έχω πολύ θετικό προαίσθημα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι μέχρι την 1η Απριλίου θα έχουν τελειώσει όλα θετικά για μένα και τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι άλλωστε που το θέλουμε πολύ και ο Ολυμπιακός κι εγώ», είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις