Σούπερ Λίγκα: Ξανά δράση στο πρωτάθλημα

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2011 14:05
UPD:15:40

Ο Αστέρας παλεύει ακόμα, μήπως και καταφέρει και ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, όμως θέλει νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αρη , για να συνεχίσει να ελπίζει.

A- A A+

Μετά το σύντομο διάλειμμα της μιας εβδομάδας για τους αγώνες των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Euro 2012, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα συνεχίζεται και πάλι, έχοντας απομείνει μόλις τρεις αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Το ενδιαφέρον, πάντως, έχει σχεδόν εξανεμιστεί, με τον Ολυμπιακό να έχει στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής και τις δυο από τις τέσσερις θέσεις των play off να έχουν κλειδώσει. Και στις μάχες για την αποφυγή του υποβιβασμού τα πράγματα έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει, καθώς Πανσερραϊκός και (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) Λάρισα έχουν αποχαιρετήσει για τη Β' Εθνική.

Ο Αστέρας παλεύει ακόμα, μήπως και καταφέρει και ξεφύγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, όμως θέλει νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αρη , για να συνεχίσει να ελπίζει.

Τη σωτηρία του θα εξασφαλίσει ο νικητής στο ντέρμπι των χαμηλών στρωμάτων Κέρκυρα-Πανιώνιος, ενώ έστω και έναν βαθμό, αν καταφέρει να πάρει ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, θα έχει καταφέρει πιθανότατα να σώσει εν πολλοίς τη χρονιά του.

Νίκη στο Βόλο θέλει ο τοπικός Ολυμπιακός με τη Ξάνθη για να διασφαλίσει τη θέση του στην 5αδα, όπως και ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα τη Λάρισα.

Παντελώς αδιάφορο και για τους δυο αντιπάλους τα Εργοτέλης-Ηρακλής και Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός.

Άλλη μια μίνι-φιέστα, μετά την εξάρα με την ΑΕΚ, ονειρεύεται να κάνει ο Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Καβάλα, η οποία όμως θα παλέψει για τη νίκη, που θα διατηρήσει τις ελπίδες της για είσοδο στα play off.

Η σέντρα όλων των παιχνιδιών θα γίνει ταυτόχρονα την Κυριακή στις 19:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

A.E.K. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. NS4

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ NS7

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ NS6

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - ΞΑΝΘΗ NS3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ NET

Π.Α.Ο.Κ. - ΛΑΡΙΣΑ NS1

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ HIGH/TS

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις