Διευκρινίσεις ΝΔ για την αναφορά στον «προηγούμενο πρωθυπουργό»

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2011 14:12
UPD:15:13

Σε σας βλέπω τον προηγούμενο πρωθυπουργό, έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, ανέφερε ο κ. Σαμαράς απαντώντας στην κριτική του Πρωθυπουργού ότι παραμένει προσκολλημένος στο παρελθόν.

A- A A+

Συζητήσεις προκάλεσε στη Νέα Δημοκρατία η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά κατά τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια, ότι στο πρόσωπο του κ. Παπανδρέου βλέπει τον «προηγούμενο πρωθυπουργό».

«Σε σας βλέπω τον προηγούμενο πρωθυπουργό, έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα», ανέφερε ο κ. Σαμαράς απαντώντας στην κριτική του Πρωθυπουργού ότι παραμένει προσκολλημένος στο παρελθόν και «την υπεράσπιση του προηγούμενου πρωθυπουργού, του κ. Καραμανλή, με τον οποίο ταυτίζεστε».

Δεν υπάρχει καμία παρανόηση, καμία απολύτως αιχμή, o κ. Σαμαράς δήλωσε απλά ότι ο κ. Παπανδρέου παρέρχεται, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης, διαβεβαιώνοντας ότι στην αναφορά του αυτή ο πρόεδρος της ΝΔ δεν εννοούσε τον Κώστα Καραμανλή.

Την ίδια ώρα, κύκλοι της Συγγρού έκαναν λόγο για ατυχή διατύπωση κατά τη δευτερολογία του κ. Σαμαρά, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα.

ΛΑ.Ο.Σ.: Ατυχής η σύγκριση Κ. Καραμανλή - Γ. Παπανδρέου

Ατυχής η σύγκριση, σχολίασε το γραφείου Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωσή του για την πρωθυπουργία του Κ. Καραμανλή.

«Μπορεί ο κ. Κ. Καραμανλής να μην ευτύχησε ούτε ο ίδιος, ούτε ο τόπος κατά τη δεύτερη πρωθυπουργική θητεία του, αλλά η πορεία του - με ισχνοτάτη πλειοψηφία - δεν ήταν αδιαλείπτως αρνητική, όπως καταγράφεται η αντίστοιχη του κ. Παπανδρέου, που εξελέγη με ισχυροτάτη πλειοψηφία την οποία αδυνατεί να διαχειριστεί», επισημαίνει ο ΛΑ.Ο.Σ. και χαρακτηρίζει ατυχή τη σύγκριση του δεύτερου με τον πρώτο.

«Η προσπάθεια του πρώτου για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, η βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία, τα όποια αποτελέσματα της Συνόδου του Βουκουρεστίου, δεν επιτρέπουν την "ισοπέδωσή" του, παρά την εσωτερική και οικονομική κατάπτωση της χώρας.

Ο κ. Κ. Καραμανλής υπήρξε εξαιρετικά σκληρός απέναντί μας, και φυσικά καθ’ οιονδήποτε τρόπο δεν μας ευεργέτησε για να μας φοβάται, καθ’ όσον "ουδείς επικινδυνέστερος εχθρός, εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου"», καταλήγει η ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ..

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή