Πανευτυχής για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 ο Θ. Γιαννακόπουλος

Παρασκευή, 01 Απριλίου 2011 15:54
UPD:16:25

«Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί όλοι μάς είχαν διαγράψει. Μιλούσαν για πτώση της αυτοκρατορίας, για αποκαθήλωση, μας είχαν βάλει σε μια γωνιά και δεν μας υπολόγιζαν», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

A- A A+

Μια μέρα μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final Four της Βαρκελώνης τα πανηγύρια έχουν κοπάσει, όμως τα συναισθήματα χαράς συνεχίζουν να κατακλύζουν τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΚΑΕ, Θανάση Γιαννακόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» σε συνέντευξή του στον Sentra FM 103,3 εξήγησε πως το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στο οικογενειακό κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα και στον «πρωτομάστορα» Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία γιατί όλοι μάς είχαν διαγράψει. Μιλούσαν για πτώση της αυτοκρατορίας, για αποκαθήλωση, μας είχαν βάλει σε μια γωνιά και δεν μας υπολόγιζαν. Η επιτυχία της ομάδας οφείλεται κατά πολύ στο γεγονός ότι έχουμε ξεχωρίσει τους ρόλους μας σαν οικογένεια. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ο Ομπράντοβιτς, από κει και πέρα είμαστε εμείς, γι' αυτό ζούμε όμορφα σαν οικογένεια», σημείωσε αρχικά, για να προσθέσει λίγο αργότερα:

«Το τελευταίο ευρωπαϊκό ήταν το καλύτερο, όμως δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο στο Παρίσι, το μέταλλο του ΠΑΟ είναι αυτό, να παίζει και να κατακτάει τίτλους. Έχουμε αποκτήσει πείρα γιατί είμαστε κοντά στο μπάσκετ 17 ολόκληρα χρόνια και 35 χρόνια στον ΠΑΟ, η πείρα μάς οδηγεί σε λεωφόρους, το να βάζει κάποιος πολλά χρήματα δεν σημαίνει ότι θα κάνει ομάδα... Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η ομάδα να είναι δεμένη».

Ο κ. Γιαννακόπουλος, βέβαια, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, για τον οποίον διαβεβαίωσε πως η οικογένειά του θα κάνει πάντοτε ό,τι μπορεί.

«Με το χέρι στην καρδιά, η πολυμετοχικότητα έβλαψε τον ΠΑΟ. Από τη μία πήραν μετοχές άνθρωποι με οικονομική επιφάνεια αλλά και ισχυρή γνώμη και έφτασαν να κάνει ο καθένας του κεφαλιού του. Από την πρόθεση μέχρι την απόφαση υπάρχει μεγάλη απόσταση. Θέλω να διαβεβαιώσω πως η οικογένεια 30-35 χρόνια δίνει συνέχεια χρήματα και βοηθάει τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε να βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις