Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-Αρης 1-2

Κυριακή, 03 Απριλίου 2011 21:04
UPD:04/04/2011 00:19

A- A A+

Αν και βρέθηκε να χάνει, αλλά και να αγωνίζεται με δέκα παίκτες, λόγω δολοφονικού χτυπήματος του Καστίγιο, ο Αρης πέρασε από την Τρίπολη (2-1), έβγαλε ουσιαστικά off τον Αστέρα και ελπίζει για play off.

Σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη, ο Αρης πήρε παλικαρίσια νίκη στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, που έχασε ευκαιρίες και τελικά το πλήρωσε με ήττα.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Ορόθκο και στο 40' απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Καστίγιο σε μία αψυχολόγητη ενέργεια στο κέντρο κοντά στην γραμμή του πλαγίου.

Στο 44' ο Κόκε κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν τρομερές ευκαιρίες με Αρσενίεβιτς ξκαι Ροζέριο, όμως ο Αρης ήταν αυτός που έκανε τη ζημία με τον Λαζαρίδη ο οποίος με προβολή έκανε το 1-2 και δεν το πανηγύρισε.

Στο 90' Μπαστία δεν κατάφερε να δώσει από τη βούλα του πέναλτι βαθμό στον Αστέρα καθώς ο Χουάνμα απέκρουσε και κράτησε νίκη που αφήνει την ομάδα του Δερμιτζάκη με λίγες ελπίδες για παραμονή.

Τρίτη νίκη σε τρία ματς με τον Τσιώλη ο Αρης, ενώ ο Αστέρας τελείωσε επίσης το ματς με δέκα λόγω αποβολής του Φρανκού με δεύτερη κίτρινη στο 85' (και οι δύο για θέατρο).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις