Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 05:00
UPD:05:29
A- A A+

Τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά και τις απογευματινές ώρες στην Πελοπόννησο, με βορείους ανέμους τοπικά 7 Μποφόρ στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τμήματα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Από το απόγευμα τοπικά νοτιοανατολικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνον τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Νότια Κρήτη η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός και μόνον τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός και μόνον τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεις έντασης 4 με 6 Μποφόρ που τη νύχτα στο Ιόνιο θα ενισχυθούν στα 7 Μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή