Στήριξη Γ. Καρατζαφέρη στο έργο του ΕΣΥΠ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου, Α. Λυκουργιώτη
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 13:25
UPD:15:30
A- A A+

Ικανοποιημένος από την όλη παρουσία του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Α. Λυκουργιώτη.

Ικανοποιημένος από την όλη παρουσία του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

«Ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για τα συμπεράσματα των μέχρι τούδε διαβουλεύσεων. Όπως έχει δηλώσει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, πιστεύω ότι κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση», ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι όπως είναι φυσικό, χρειάζεται επιπλέον «κτένισμα» σε αυτές τις περιπτώσεις.

Υπογράμμισε ακόμη ότι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός θα είναι στο πλευρό των προσπαθειών αυτών, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο διάλογος θα δώσει το καλό αποτέλεσμα.

Γ. Καρατζαφέρης: Θα είμαστε στο πλευρό των προσπαθειών του ΕΣΥΠ

Γ. Καρατζαφέρης: Θα είμαστε στο πλευρό των προσπαθειών του ΕΣΥΠ

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης που γίνεται από τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, στον Πρωθυπουργό και στους αρχηγούς και εκπροσώπους κομμάτων για τις αλλαγές στα Πανεπιστήμια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή