Αντώνης Σαμαράς: Ανάλγητη η πολιτική της κυβένησης

Περιοδεία στη Νέα Ιωνία
Τρίτη, 05 Απριλίου 2011 14:11
UPD:16:31
A- A A+

Η ανάλγητη πολιτική της κυβένησης έχει τραυματίσει την κοινωνία, παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, κατά την περιοδεία του στο εμπορικό κέντρο της Νέας Ιωνίας.

O πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

«Δεν μπαίνει σήμερα άνθρωπος στα μαγαζιά. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και αναρωτιέμαι τι επιτέλους πρέπει να συμβεί για να το καταλάβει η κυβέρνηση και να αλλάξει αυτή την ανάλγητη οικονομική πολιτική η οποία δημιουργεί αυτό το έλλειμμα κοινωνικής συνοχής. Εχει τραυματιστεί βαθύτατα η ελληνική κοινωνία», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρόεδρος κάλεσε τους καταναλωτές να στηρίξουν τις τοπικές κοινωνίες τους και τις τοπικές αγορές: «Τώρα που πλησιάζει Πάσχα ο καθένας ας ξοδέψει στα καταστήματα της γειτονιάς του. Να βοηθήσει τους καταστηματάρχες, την περιοχή, την τοπική αγορά», ανέφερε και ζήτησε από όλους αυτές τις άγιες μέρες να δείξουν σύμπνοια, ανθρωπιά, αγάπη και πάνω απ' όλα αλληλεγγύη όπως είπε, για τον άνθρωπο που έχει ανάγκη τον άρρωστο, τον φτωχό, τον ηλικιωμένο.

Α. Σαμαράς: Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο

Α. Σαμαράς: Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο

Κατά την περιοδεία του στην Ν. Ιωνία, στην οποία δεν συνοδευόταν από κάποιον βουλευτή του της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με καταστηματάρχες αλλά και κατοίκους της περιοχής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή