Ο Κ.Λαλιώτης για τρομοκρατία και κυβερνητικό έργο

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2002 15:25
A- A A+

«Το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει ότι δεν αξιοποιεί την υπόθεση της τρομοκρατίας για κομματικούς λόγους», τόνισε ο Κώστας Λαλιώτης.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ακόμη πως στόχος είναι η ελληνική κοινωνία να παραμείνει ανοιχτή, δημοκρατική και ελεύθερη με εμπεδωμένο το αίσθημα της ασφάλειας.

Αντιπαρατιθέμενος εξάλλου με τον «στείρο και άγονο ανταγωνισμό που αναπτύσσει η ΝΔ», ο κ. Λαλιώτης αναφέρθηκε στη «διπλή γλώσσα» που διατυπώνει η ΝΔ, καθώς άλλα πράγματα δηλώνει ο πρόεδρος του κομματος και άλλα στελέχη της ΝΔ που είναι μάλιστα επιφορτισμένα με θεσμική ιδιότητα επί του θέματος.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως πρόθεση της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ είναι να υπάρξει ριζική πάταξη, διότι «η επιτυχία που είναι ήδη αδιαμφισβήτητη αφορά ολόκληρη την κοινωνία».

Αναφορικά με τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πρόσφατες νεροποντές στην Αθήνα ο κ. Λαλιώτης παρέπεμψε στις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών.

Συμπληρωματικά παρατήρησε πως πριν από χρόνια σε άλλες περιοχές (όπως στη Γλυφάδα, τη Νέα Ιωνία, τη Νεα Φιλαδέλφεια και την Ελευσίνα) υπήρχαν τεράστια προβλήματα από πλημμύρες στη διάρκεια βροχοπτώσεων.

«Με τα έργα που έχουν γίνει, τα προβλήματα αυτά έχουν εκλείψει και άρα αντίστοιχα έργα θα ολοκληρωθούν σε όλο το μήκος του Κηφισσού».

Τέλος ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι βαμβακοπαραγωγοί, ο κ. Λαλιώτης τόνισε πως «η ανάπτυξη της υπαίθρου είναι το μεγάλο στοίχημα που αντιμετωπίζεται με συνδυαστικές πολιτικές».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή