Σούπερ Λίγκα: Μια στροφή πριν από το τέλος

Πέμπτη, 07 Απριλίου 2011 04:45

A- A A+

Το παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό Βόλου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι δυο ομάδες παλεύουν για τη μια θέση στην πεντάδα.

Οι «κίτρινοι» θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν πως θα ολοκληρώσουν στο φινάλε της κανονικής περιόδου την μεγάλη αντεπίθεση που ξεκίνησαν από τη στιγμή που στον πάγκο τους έκατσε ο Σάκης Τσιώλης. Στον αντίποδα, οι ερυθρόλευκοι ακόμα και με ισοπαλία σφραγίζουν τη συμμετοχή τους στα play off.

Μαθηματικές ελπίδες έχει και η Καβάλα, που φιλοξενεί την αδιάφορη Ξάνθη, όμως χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να τα καταφέρει.

Στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει την έκπληξη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως πλέον η θέση του μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, αφού και ισοπαλία να πάρει, δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί.

Αντιθέτως, ακόμα και ο βαθμός αρκεί στον Ατρόμητο, που υποδέχεται στο Περιστέρι τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Κέρκυρα, που φιλοξενεί τον εξίσου αδιάφορο Εργοτέλη.

Ντέρμπι στα χαρτιά στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Ηρακλή και ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο διακύβευμα για τους δυο αντιπάλους.

Την παραμονή του στην κατηγορία -σε μια σεζόν που έφτασε στο χείλος του γκρεμού- πανηγυρίζει στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος απέναντι στον ουραγό Πανσερραϊκό, ενώ τέλος η Λάρισα στο AEL FC Arena δίνει την τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό της στη Σούπερ Λίγκα κόντρα στην ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων.

Η σέντρα όλων των παιχνιδιών θα γίνει ταυτόχρονα την Κυριακή στις 19:00.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ 19:00 NS7

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00 HIGH/TS

ΗΡΑΚΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00 NS1

ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ 19:00 NS3

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ 19:00

ΛΑΡΙΣΑ - A.E.K. 19:00 NS6

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ 19:00 NS4

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 19:00

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις