Σούπερ Λίγκα: Μια ανάσα από τα play off ο Αρης

Υποβιβάστηκαν ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 06:07
UPD:13:22

Η μεγάλη αντεπίθεση του Αρη με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του συνεχίζεται, αφοί οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και βρίσκονται μια ανάσα από την είσοδό τους στα play off.

A- A A+

Η μεγάλη αντεπίθεση του Αρη με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του συνεχίζεται, αφοί οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και βρίσκονται μια ανάσα από την είσοδό τους στα play off.

Σεναριακά κάτι τέτοιο έμοιαζε με επιστημονική φαντασία μέχρι και πριν ένα μήνα, όταν ο Αρης γνώριζε την ήττα με 0-1 από τον Ηρακλή εντός έδρας. Από τη στιγμή, όμως, που τις τύχες του συλλόγου ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης, η μεγάλη ανατροπή επετεύχθη. Ο Έλληνας τεχνικός είδε την πρώην ομάδα του να προηγείται με τον Ούμπιντες στο 31' (με πέναλτι), όμως με γκολ των Πορτίγια και Νέτο στο 49ο και 58ο λεπτό ο Αρης γύρισε το παιχνίδι και πήρε τους τρεις βαθμούς.

Πλέον, αν την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό στο Βόλο, τότε οι «κίτρινοι» θα μπορέσουν να μπουν στην πεντάδα, εφόσον καταφέρουν και επικρατήσουν της αδιάφορης Ξάνθης στα Πηγάδια.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έκανε χθες τη ζημιά -παρόλο που δεν έχει πλέον κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο- στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες γνώρισαν την ήττα με 1-0 στο ΟΑΚΑ από αυτογκόλ του Πιπίνη στο 82' και υποβιβάστηκαν και μαθηματικά.

Την κατηγορία αποχαιρέτησε και η Λάρισα, που είδε την ΑΕΚ να φεύγει νικήτρια από το AEL FC Arena με 2-3.

Αντιθέτως, ο Ατρόμητος κέρδισε με 3-1 τον χαλαρό Ολυμπιακό στο Περιστέρι, εξασφάλισε την παραμονή του και πλέον σκέφτεται μόνο τον τελικό του Κυπέλλου στις 30 Απριλίου.

Στο μηδέν έμειναν Ηρακλής και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ενώ χωρίς τέρματα έληξε και το παιχνίδι του Πανιωνίου με τον ουραγό (και εδώ και μήνα καταδικασμένο) Πανσερραϊκό.

1-0 νίκησε η Κέρκυρα τον Εργοτέλη και πανηγύρισε και αυτή την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 3-1 (22' Σφακιανάκης, 37' Αναστασάκος, 53' Καμαρά-34' Μοντεστό)

Λάρισα-ΑΕΚ 2-3 (45' Μετίν, 61'Κουζέν-3' Μανωλάς, 5', 18' Λαγός)

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (82' αυτογκόλ Πιπίνης)

Αρης-Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (49' Πορτίγια, 58' Νέτο-31΄Ούμπιντες)

Ηρακλής-ΠΑΟΚ 0-0

Πανιώνιος-Πανσερραϊκός 0-0

Καβάλα-Ξάνθη 1-1 (51' Νικουλάε-2' Καζάκης)

Κέρκυρα-Εργοτέλης 1-0 (29' Καλαντζής)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις