Στον εισαγγελέα ΑΠ ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Ζήτησε επίσπευση της έρευνας
Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 13:13
UPD:17:33
A- A A+

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, επισκέφθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προκειμένου να του ζητήσει την επίσπευση της έρευνας που διεξάγεται από το ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τον τρόπο απόκτησης της κατοικίας του επί της οδού Διονυσίου του Αρεοπαγίτου των Αθηνών.

Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου επισκέφθηκε ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε, «να μην είναι όμηρος».

«Ζήτησα να συναντήσω τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε, τον οποίο και επισκέφθηκα σήμερα το πρωί, προκειμένου να του επισημάνω ότι είναι σημαντική πλέον η όσο το δυνατόν ταχύτερη ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με την αγορά του διαμερίσματος που διαμένω, την οποία είχε ο ίδιος διατάξει τον Ιούνιο του 2010. Τούτο είναι σημαντικό και για εμένα προσωπικά, αλλά, ιδιαίτερα στη σημερινή συγκυρία κρίσης που ζούμε, για το πολιτικό σύστημα, τους δημοκρατικούς θεσμούς και την κοινωνία μας», δήλωσε μετά την επίσκεψη στον εισαγγελέα ο κ. Τσοχατζόπουλος.

«Μπροστά στον αξιότιμο εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Τέντε υπάρχει πάρα πολύ δουλειά που πρέπει να διεκπεραιώσει. Εμπιστευόμαστε την ακεραιότητά του και θέλουμε, όμως, να δούμε και την αποτελεσματικότητά του», σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Κωστής Αϊβαλιώτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή