Σε αντεπίθεση με όλα τα μέσα καλεί η Αλ. Παπαρήγα

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011 13:32

Να περάσουν στην αντεπίθεση «με όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μέσα», κάλεσε τους πολίτες η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα από τις Βρυξέλλες.

A- A A+

Να περάσουν στην αντεπίθεση «με όλα τα πολιτικά και κοινωνικά μέσα», κάλεσε τους πολίτες η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της πανευρωπαϊκής συνάντησης κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων.

Η κ. Παπαρήγα επανέλαβε την πρόβλεψη ότι τους επόμενους μήνες θα έρθουν πολύ χειρότερα. «Δεν πάει άλλο, θα είναι αργά αν ο λαός δεν αποφασίσει να ανατρέψει αυτή την κατάσταση», σημείωσε. Επισήμανε ακόμη ότι μετατρέποντας το χρέος από συνέπεια σε αιτία, διαμορφώνεται κλίμα στο λαό ότι πρέπει να δεχθεί κάποιες θυσίες γιατί το χρέος είναι πανεθνικό πρόβλημα, ότι πάνω απ΄όλα υπάρχει το θέμα της εθνικής οικονομίας.

Α. Παπαρήγα: Επίθεση σε βάρος του λαού με «αριστερά» ή «ανανεωτικά» άλλοθι

Α. Παπαρήγα: Επίθεση σε βάρος του λαού με «αριστερά» ή «ανανεωτικά» άλλοθι

Ζήτησε ακόμη να αξιοποιηθεί η πολιτική αστάθεια που αντικειμενικά θα εμφανισθεί, από την σκοπιά και προς όφελος του κινήματος και όχι για να περάσουν, όπως είπε, «σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας που θα δυναμώσουν με διάφορα αριστερά, ανανεωτικά ή κεντρώα τάχα άλλοθι την επίθεση σε βάρος του λαού».

Αναφερόμενη τέλος στην αναστολή λειτουργίας των πανεπιστημιακών νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγηνήτειο, χαρακτήρισε την εξέλιξη «καμπάνα συναγερμού» για το λαό.

Α. Παπαρήγα για Αρεταίειο - Αιγινήτειο: Καμπάνα συναγερμού για το λαό

Α. Παπαρήγα για Αρεταίειο - Αιγινήτειο: Καμπάνα συναγερμού για το λαό

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή