Σούπερ Λίγκα: Φινάλε δίχως ενδιαφέρον

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011 14:06
UPD:14:07

Δυο είναι οι σύλλογοι που καρδιοχτυπούν ακόμα. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αρης. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς και θέλουν μόνο νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να μπουν στα play off.

A- A A+

Με την 30η αγωνιστική ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή η κανονική περίοδος της σεζόν 2010/11. Παρόλα αυτά, αντί να υπάρξει κορύφωση της αγωνίας, το ενδιαφέρον έχει σχεδόν εξαντληθεί, αφού εκτός από μια θέση στην πρώτη πεντάδα, όλα τα άλλα ζητούμενα έχουν κριθεί.

Δυο είναι οι σύλλογοι, δηλαδή, που καρδιοχτυπούν ακόμα. Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Αρης. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς και θέλουν μόνο νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να μπουν στα play off. Αν δεν τα καταφέρουν και έρθουν ισόπαλοι ή χάσουν, τότε οι «κίτρινοι», που αντιμετωπίζουν την αδιάφορη Ξάνθη στα Πηγάδια, με νίκη από τους 42 βαθμούς θα πάνε στους 45 βαθμούς και είτε με έναν πόντο πλεονέκτημα, είτε με ισοβαθμία (όπου πλεονεκτούν) θα τους αφήσουν εκτός πεντάδας.

Θεωρητικά και η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα play off είναι ακόμα ανοικτή, όμως με 45 βαθμούς ο «δικέφαλος» θέλει απλώς μια ισοπαλία στην Τούμπα με την Κέρκυρα για σφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο του.

Στα υπόλοιπα πέντε ματς δεν κρίνεται απολύτως τίποτα. Ο Ολυμπιακός περιμένει στο Καραϊσκάκη την υποβιβασμένη ΑΕΛ για άλλη μια φιέστα, ο ουραγός Πανσερραϊκός φιλοξενεί στις Σέρρες τον Εργοτέλη και ο φιναλίστ του κυπέλλου Ατρόμητος την Καβάλα στο Περιστέρι. Ακόμα ΑΕΚ και Ηρακλής διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ και Αστέρας στην Τρίπολη αποχαιρετάει την κατηγορία κόντρα στον Πανιώνιο.

Η έναρξη όλων των παιχνιδιών έχει ορισθεί για την ίδια ώρα, 19:00, την Κυριακή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

AEK. - Ηρακλής NS6

Ξάνθη - Αρης ET3

Αστ. Τρίπολης - Παιώνιος NS7

Ατρόμητος - Καβάλα HIGH/TS

Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός NS1

Ολυμπιακός - ΑΕΛ NET

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα NS4

Πανσεραϊκός - Εργοτέλης NS3

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις