«Το Γάλα» στο θέατρο Αλφα

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011 11:35
UPD:12:10
A- A A+

«Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη σε σκηνοθεσία της Aννας Βαγενά συνεχίζει τις παραστάσεις έως τις 15 Μαΐου στο θέατρο Aλφα.

«Το Γάλα» είναι η ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με δύο γιους, ο ένας εκ των οποίων πάσχει από σχιζοφρένεια, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα.

Η απόγνωση της μάνας και ο ψυχικός σπαραγμός της για την ασθένεια του μικρού της γιου, παράλληλα με το φόβο, που προέρχεται από τον κοινωνικό ρατσισμό του περιβάλλοντός της, παρουσιάζονται με σπαρακτικό τρόπο. Η βία διαδέχεται και εναλλάσσεται με την τρυφερότητα, η ένταση με τη γαλήνη, η απελπισία με την ελπίδα, το όνειρο με τον εφιάλτη, η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση και αντιστρόφως.

Μια συγκλονιστική ιστορία, μαρτυρία, με εξαιρετικές συγκρούσεις, μοναδικές κορυφώσεις, ταυτόχρονα γεμάτο ελπίδα, που κάνουν το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη ίσως το σπουδαιότερο νεοελληνικό έργο των τελευταίων χρόνων. Παίζουν οι Αννα Βαγενά, Δημήτρης Πατσής, Βασίλης Παλαιολόγος, Ηλιάνα Αραβή

Πληροφορίες

Θέατρο Aλφα, Πατησίων 37, Στουρνάρη 51

Διάρκεια παράστασης 2 ώρες

Έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα για εσάς